Societate fondata in 1940 in Spania de catre Luis Calvo Sanz ca o afacere de familie, Calvo devine in cei peste 70 de ani de existenta lider in Spania, Brazilia si unul dintre marii jucatori la nivel mondial.
Calvo are 2 fabrici de prelucrare a pestelui si o capacitate de productie de 56 000 tone, 11 pescadoare proprii. Tonul reprezinta 59.1% din total productie, restul fiind sardine si salate de peste.
Brandurile disponibile in Romania sunt Calvo si Nostromo.
Calvo ofera o gama larga de produse din peste 100 de sortimente, atat pentru piata de retail, cat si pentru piata de horeca. Calvo garanteaza calitatea superioara a tonului prin procesul sau de productie. Calvo dedica o mare parte a resurselor sale, efortului de a crea si consolida valoarea brandului. Produsele prezinta avantajul unui foarte bun pret de vanzare la o calitate superioara, tonul fiind bucati, nu maruntit.
Tonul Calvo este disponibil in variante: in ulei de masline, in ulei vegetal, sos de rosii, cu arome: oregano si usturoi sau gama pentru sandwich.
www.calvo.ro