QimiQ

QimiQ

QimiQ, prescurtarea de la quick milk, este o gama dedicata 100% profesionistilor in gastronomie. QimiQ este un produs lactat ce a fost inventat de doi austrieci, Hans Mandl si Rudolf Haindl in 1995. Acest produs a fost conceput pentru a inlocui emulgatorii si stabilizatorii artificiali, astfel ca in amestecarea cu lichide precum alcoolul sau otetul sa obtii un produs finit cu o consistenta corecta si gust natural.

In Romania sunt disponibile 3 variante:

QimiQ Baza din smantana pentru preparate reci 15% - Singurul produs lactat natural cu doar 15% grasime utilizat în preparate reci, sarate si dulci, baze tartinabile, sosuri, umpluturi și maioneza fara ou. Da o buna consistenta preparatului final. Rezista la congelare, fara modificari la decongelare. Incorporeaza uleiuri vegetale si baze acide (lamaie, otet) fara a exista riscul de separare.

QimiQ Baza din smantana pentru sosuri si supe 16% - Ideala pentru preparate calde, contine amidon natural si nu trebuie redusa. Recomandata pentru: supe, sosuri cremoase, omletă Royal, pentru quiche și tarte, baza pentru gratinat, etc. Ingrediente: 97% crema de lapte degresat (16% grasimi), amidon (amidon de porumb ceros si amidon de tapioca).

QimiQ Frisca din lapte 19% - Ideal pentru patiserie, dulciuri si deserturi. Singura frisca cu doar 19% grasime, produs foarte simplu de manevrat. Creste in volum de 3 ori mai mult. Nu se separa in amestec cu baze acide (lamaie, etc). In caz de amestec excesiv, nu se taie. Se combina cu: iaurt, crema de branza, mascarpone, smantana, lapte.

QimiQ

Pentru o oferta personalizata