Caffo

Caffo

Cu mai mult de un secol in urma, maestrii distilatori de la Caffo au produs alcool, brandy si lichioruri din plante medicinale cu cele mai obisnuite ingrediente din acea zona si din cultura italiana.

O calatorie care a inceput la sfarsitul secolului al XIX-lea pe versantii Muntelui Etna, cand fondatorul Giuseppe Caffo, deja un maestru distilator, si-a realizat visul preluand in 1915 o veche distilerie la Santa Venerina (CT) din Sicilia, pentru a se dedica pasiunii sale si a transmite cunostintele acumulate copiilor sai.

De-abia a doua generatie, trei dintre copiii fondatorului, au infiintat compania "Fratelli Caffo - Distilerie de alcool, brandy si lichior" si au extins capacitatea de productie cu achizitionarea unei instalatii existente la Limbadi, in Calabria, un loc renumit atunci pentru productia unui excelent vin rosu.

De aici inainte, compania a crescut si a devenit "Distileria Caffo" de astazi, o concentrare de spirit de afaceri care a crescut si a evoluat cu pasiune si entuziasm intr-un grup modern, cu birouri in Italia si in strainatate.

Un succes care poate fi atribuit calitatii produselor fabricate din cele mai bune materii prime, alese cu expertiza si transformate cu grija prin intermediul retetelor care au intrat acum in istoria artei distileriei italiene. Astazi, Caffo este numele prestigios al unei povesti in intregime italiene.

Caffo

Pentru o oferta personalizata