Despre Parma Euxin

POZITII DE TOP IN VANZARI SI ACOPERIRE

Image

S.C. Parma Euxin import-export S.R.L. este o companie cu capital romanesc infiintata in 1996 in Constanta.  Este unul dintre principalii jucatori de pe piata din judetele Constanta si Tulcea in distributia produselor alimentare si a bauturilor.


Incepand cu anul 1996, Parma Euxin a dezvoltat o retea locala de distributie bazata in principal pe distributia produselor Santal, Parmalat. 

In scurt timp, Santal devine numarul 1 in categoria de sucuri naturale 100%, pozitie care se va pastra o perioada indelungata.

Alaturi de Santal, Parma Euxin, atrage si alti importatori si producatori locali, in general cu produse premium. Asfel devine pe piata din Dobrogea principalul distribuitor al tuturor produselor spirtoase de import si celor mai bune case de vinuri autohtone.

De-a lungul anilor, Parma Euxin isi va completa oferta de import cu brand-uri internationale: Twinings, Tabasco, Pietro Coricelli, Mutti, Mazza, Bonomi, fiind mereu in cautarea noului, a inovatiei.

In prezent Parma Euxin isi desfasoara activitatea intr-un depozit in suprafata de 1800 mp.

Parma Euxin aplica sisteme de operare integrate in activitate, ca de exemplu: ERP si SFA.

Parma Euxin acopera segmentele de distributie: HoReCA si Retailul Traditional.

OFERTA PARMA EUXIN CONTINE SOLUTII PENTRU:

Image

Restaurante si pizzerii;

Cluburi si baruri;

Bucatarie internationala.

120

branduri

3000+

produse

2900

magazine

23 MIL

cifra de afaceri

In prezent, Parma Euxin face politica de import, distributie si promovare pentru peste 50 de producatori internationali, reusind ca in cei aproape 25 de ani de experienta sa aduca succes unor branduri internationale pe piata din Romania.

Vanzarile Parma Euxin:

48% produse importate si 52% produse de la furnizori locali

Image

ACTIVITATEA COMPANIEI

Activitatea companiei de distributie incearca sa mentina un echilibru intre vanzarile catre comertul cu amanuntul modern si HoReCa, printr-un amestec de produse care aduc beneficii atat clientilorcat si produselor.